fredag 9. januar 2015

Barberen i Sevilla

I dette lille skuret like utenfor Manila jobber en barber. Jeg passerer forbi nesten hver dag, og det får meg alltid til å tenke på operetten Barberen i Sevilla skrevet av italieneren Giachio Rossino på 18 hundre tallet. Det koster bare førti pesos å klippe seg her (ca. 5 norske kroner).

Et barberskur i Sabang

4 kommentarer:

  1. Saa dette maa vaere "Barberen i Manila."
    Er du ofte i Norge Terje, eller holder du deg i varmere stroek mestedelen av aaret? Jeg vet snart ikke hvor jeg tilhoerer, etter aa ha bodd i U.S.A. i 25 aar, og naa bor jeg teknisk sett i Norge, men tilbringer mestedelen av aaret i Nairobi Kenya, hvor jeg har familie.
    Hilsen Hans Arild.

    SvarSlett
  2. Ja, dette må vaere "Barberen i Manila" :) Ellers er vi visst i samme sitausjon. Vi er begge småbarnsforeldre, jeg er ikke ofte i Norge jeg heller. Jeg holder meg her mestedelen av året. Litt av et sammentreff..

    SvarSlett
  3. Jeg hadde aldri droemt om aa ha en baby like foer 60 aarsdagen min. Naa befinner vi oss begge i syden, men paa hver vaart kontinent. Kona mi bodde i Kina i to aar da hun var ung, for aa laere aa bli akrobat, men jobber naa som flyvertinne for Kenya Airways. Hun reiser baade til Bankok og Guanzou, men ikke Filipinene. I dag er hun i London.

    SvarSlett
    Svar
    1. I motsetning til kvinner, kan menn produsere barn hele livet. Dette virker ikke helt rettferdig, men det er vel en mening med det også.. Jeg trives ikke med å vaere alene, derfor har jeg mine rundt meg stort sett hele tiden.

      Slett